Wijzigen of opzeggen lidmaatschap

 

Wijzigen lidmaatschap

Wijzigen van het bestaande lidmaatschap graag via een e-mail naar [email protected]

Heb je bijvoorbeeld een langdurige blessure of kan je door medische redenen een langere tijd niet spelen? Denk er dan aan dat je het actieve lidmaatschap omzet naar een donateur lidmaatschap. Ook wel niet-actief of slapende leden genoemd. Je bent dan van harte welkom op ons sportpark en kunt alle activiteiten bezoeken. Je mag alleen niet op onze banen tennissen of padellen. 

Ook als je bijvoorbeeld vanwege je leeftijd niet meer kan spelen maar de vereniging nog wel een warm hart toedraagt is het donateurs lidmaatschap een prima alternatief.  

Opzeggen lidmaatschap 

Opzeggen van het bestaande lidmaatschap graag via een e-mail naar [email protected].

 

Volwassenen

Kosteloos opzeggen van het lidmaatschap kan alleen tegen het einde van het verenigingsjaar (verenigingjaar = kalenderjaar = 1 januari t/m 31 december) en met inachtneming van een opzegtermijn van vier weken. Na de datum van 1 december zijn er altijd kosten verbonden aan het opzeggen. 

  • Als de opzegging vóór 1 december in het bezit is van de ledenadministratie, zijn er geen kosten aan verbonden en gaat de opzegging in per 1 januari daaropvolgend. 
  • Bij opzegging na 1 december of in de maand januari van het nieuwe kalenderjaar wordt € 15 in rekening gebracht.
  • Bij opzegging in februari wordt € 25 in rekening gebracht. 
  • Vanaf 1 maart wordt de volledige contributie voor het lopende kalenderjaar in rekening gebracht.

 

Jeugd

Kosteloos opzeggen van het lidmaatschap kan alleen tegen het einde van het jeugdverenigingsjaar (= schooljaar = 1 september t/m 31 augustus) en met inachtneming van een opzegtermijn van 15 dagen. na de datum van 15 augustus zijn er altijd kosten verbonden aan het opzeggen.

  • Als de opzegging vóór 15 augustus in het bezit is van de ledenadministratie, zijn er geen kosten aan verbonden en gaat de opzegging in per 1 september daaropvolgend.
  • Bij opzegging na 1 september worden de kosten voor training en vereniging in rekening.
    • Na september zijn de trainingsgroepen en competitieteams ingedeeld en zijn opzeggingen alleen nog mogelijk in overleg, waarbij de kosten voor trainingsschool en vereniging vergoed moeten worden.