Toptennis in Eindhoven. Bij ETV-Volley dus...

Overzicht indeling voorjaarscompetitie 2023 en diverse competitieteams ETV Volley

Voor de indeling voorjaarscompetitie klik op deze link.

Voor de indeling competitieteams klik op deze link.

KNLTB competitie (externe competitie)

In het voorjaar (april en mei), najaar (september en oktober) en de winter (november, december en januari) kan er bij Volley mee worden gedaan aan de KNLTB competities. 4 tot 5 maanden voor de start van een competitie kan je je hiervoor opgeven middels de inschrijfformulieren op de website. Houd hiervoor de nieuwsbrieven goed in de gaten. De TC verzamelt alle inschrijvingen en zorgt voor een inschrijving in de juiste klasse.

Interne competitie

De interne competitie is een gezellige dubbelcompetitie binnen Volley die zich over het algemeen afspeelt in de weken dat er geen KNLTB competitie wordt gespeeld. Een ideale manier om nieuwe mensen te leren kennen. Er kan gespeeld worden in de dames-, heren- en gemengd dubbel. Je speelt ongeveer 6 wedstrijden in 8 weken. Je stemt zelf met je tegenstanders de planning af. Je wordt ingedeeld op speelsterkte en er zijn mogelijkheden tot promotie of degradatie. Je kan voor maximaal 2 onderdelen per persoon inschrijven. Houd de nieuwsbrief van Volley in de gaten voor de inschrijfmomenten.

Husselen

We hebben een levendige husselclub. Op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend (’s zomers vanaf 09.00 uur, ’s winters vanaf 09.30 uur) én op woensdagavond (vanaf 19.30 uur)  en zaterdagochtend  (vanaf 10:30 uur) verzamelen zich grote en grotere aantallen tennissers voor twee (ochtenden) of drie (wo-avond) gezellige potjes van drie kwartier elk. De eerste twee worden altijd willekeurig geloot, voor het laatste potje op woensdagavond worden tegenstanders soms op sterkte bij elkaar gezocht.

KNLTB MATCH FLEXCOMPETITIE (Laddercompetitie)

Met de KNLTB Match App kun je in ladder of poule vorm wedstrijden spelen en hij is geschikt voor enkel en dubbel.

Hoe doe ik mee?

  • Download de KNLTB Match App
  • Maak een nieuw account aan
  • Ga naar Flexcompetities
  • Zoek en geef je op op voor de ladder(s) en of poultje(s)

Iedereen kan meedoen, ongeacht speelsterkte. Speeldata zijn flexibel, je speelt wanneer het jou uitkomt! 

Padelcompetitie

Vanaf dit voorjaar willen we de mogelijkheid bieden om competitie te gaan spelen op onze padelbanen. Daarvoor zul je een team moeten samenstellen. Let er hier bij op dat de speelsterkte redelijk bij elkaar aansluit en dat je een verplichting aangaat met je team om alle wedstrijden voldoende bezet aan de start te komen. Voor de mogelijkheden kun je het beste kijken op
https://www.nlpadel.nl/alles-over-padel/speel-padel/competitie/.

Er zijn veel mogelijkheden om uit te kiezen. Voor inschrijving of verdere vragen kun je een mail sturen naar [email protected].