ETV Volley in het kort

We hebben circa 700 leden (20% jongeren),10 tennisbanen en 3 padelbanen. Dankzij dat gunstige gemiddelde kun je vrijwel altijd snel speeltijd reserveren. Fijn om te weten, toch? Moet je toch eens een keer wachten, dan gebeurt dat in een goede omgeving. Want ETV-Volley is een gezellige club. op de banen en er omheen (vooral in het paviljoen).
 
Trainen Er wordt vrijwel elke dag getraind op ons park, door jong en oud, beginnend en ervaren. Het team van Amjoy verzorgt de trainingen. Tennissers van min of meer gelijke sterkte zitten bij elkaar in groepen van 2, 4 of 8. Privé training is ook mogelijk. Klik hier voor meer informatie over de trainingsaanpakde trainers of om je direct in te schrijven
 
Competities en toernooien Zonder overdrijven: we zijn een actieve club. We nemen met veel teams op verschillende niveaus deel aan de voorjaars-en najaarscompetitie. In de winter hebben we onze eigen wintercompetitie in twee delen (3 maanden voor en 3 maanden na kerst). Verder hebben we onder andere het befaamde Open Volley toernooi, de Clubkampioenschappen, het Echtparentoernooi, het Ouder-kindtoernooi en het Voorjaarsfestival. Never a dull moment. 
 
Actieve vrijwilligers De club wordt gedragen door een grote groep vrijwilligers. Geloof het of niet: de sfeer en de club zijn gebaat bij deze grote betrokkenheid. We doen zelf het baanonderhoud. Ieder lid draait enkele bardiensten. Er zijn diverse commissies actief om het tennis en alles er omheen in goede banen te leiden. Als je mee wilt doen, mogelijkheden genoeg om jouw talenten te benutten. 
 
Mooi park Ons park Dommeldal-Zuid ligt in Eindhoven-Zuid, stadsdeel Gestel. De vereniging is sinds april 1936 aangesloten bij de KNLTB. Het park bestaat uit twaalf banen, waarvan 8 smashcourt, 2 gravelbanen en 3 padelbanen. Alle banen hebben LED verlichting.