ETV Volley in het kort

We hebben circa 500 leden (20% jongeren) en 10 banen. Dankzij dat gunstige gemiddelde kun je vrijwel altijd snel speeltijd reserveren. Fijn om te weten, toch? Moet je toch eens een keer wachten, dan gebeurt dat in een goede omgeving. Want ETV-Volley is een gezellige club. op de banen en er omheen (vooral in het paviljoen).
 
Trainen Er wordt vrijwel elke dag getraind op ons park, door jong en oud, beginnend en ervaren. Het team van Amjoy verzorgt de trainingen. Tennissers van min of meer gelijke sterkte zitten bij elkaar in groepen van 2, 4 of 8. Privé training is ook mogelijk. Klik hier voor meer informatie over de trainingsaanpakde trainers of om je direct in te schrijven
 
Competities en toernooien Zonder overdrijven: we zijn een actieve club. We nemen met veel teams op verschillende niveaus deel aan de competitie, die na de winter start. In de winter hebben we onze eigen wintercompetitie in twee delen (3 maanden voor en 3 maanden na kerst). Verder hebben we onder andere het befaamde Open Volley toernooi, de clubkampioenschappen, het echtparentoernooi en het ouder-kindtoernooi. Never a dull moment. 
 
Toptennis Genieten van tennis op niveau? Kan gewoon op ons park. Zie schema. Het eerste team speelt op hoog nationaal niveau. Jeugdige talenten stuwen elkaar naar grotere hoogte. 
 
Actieve vrijwilligers De club wordt gedragen door een grote groep vrijwilligers. Geloof het of niet: de sfeer en de club zijn gebaat bij deze grote betrokkenheid. We doen zelf het baanonderhoud. Ieder lid draait enkele bardiensten (of koopt ze af). Er zijn diverse commissies actief om het tennis en alles er omheen in goede banen te leiden. Als je mee wilt doen, mogelijkheden genoeg om jouw talenten te benutten. 
 
Mooi park Ons park Dommeldal-Zuid ligt in Eindhoven-Zuid, stadsdeel Gestel. De vereniging is sinds april 1936 aangesloten bij de KNLTB. Het park bestaat uit tien banen, waarvan 8 smashcourt en 2 gravelbanen. Alle 10 banen hebben LED verlichting.