De Vereniging/ Het BestuurETV-Volley is aangesloten bij de KNLTB.

Het bestuur bestaat uit een oneven aantal leden met tenminste de volgende portefeuilles:

  • Voorzitter
  • Secretaris
  • Penningmeester

Het bestuur is jaarlijks verantwoording schuldig aan de Algemene Ledenvergadering (ALV).

De vereniging organiseert zowel activiteiten op het sportieve als op het sociale vlak. Om deze doelstelling te kunnen verwezenlijken kent de vereniging een breed bestuur en veel commissies.

De diverse commissies vallen onder één van de bestuurszetels. Hun voorzitter informeert het bestuur over de werkzaamheden. Het bestuur blijft uiteindelijk verantwoordelijk voor de gang van zaken.

De Stichting Vrienden Tennisvereniging Volley (verder te noemen SVTV)
In het bestuur van deze stichting heeft het aantal bestuursleden van de vereniging de meerderheid. De SVTV beheert het paviljoen en diens exploitatie.

Het Bestuur

Voorzitter E.T.V. Volley Marie Louise Gast
Penningmeester E.T.V. Volley Paul Wester
Secretaris E.T.V. Volley Wietske de Jong en Inge Strating
   
   
   

 

 

 

 

Marie Louise Gast

Enthousiast (opnieuw) lid geworden na de opening van de Padelbanen eind 2021. Ga toch padellen zeiden ze, dat is leuk. Tijden met m'n racket als een vliegenmepper door de kooi gehuppeld maar de glazen wand heeft geen geheimen meer voor mij. Nu de doodvallende ballen in de kruising nog. Komt goed, ik vind het een fantastisch spel.

Sinds maart 2022 als bestuurslid actief. Sinds februari 2023 als voorzitter.  

Geboren en getogen in Eindhoven, gewerkt in NL, USA, India en Turkije. De teller staat op 57 lentes. Thuis wonen Henk Aarnink, Daisy een 8 jaar oude Engelse Cocker Spaniel, Billy, een ruwharige cavia genoemd naar Billy Idol en Timmie een gladharige cavia. 
Naast het padellen loop ik graag hard. Mijn mooiste race was de 10km in Euro Disney. Ik droom over de Marathon in New York. Fotograferen is een andere hobby en recent weer de Italiaanse taal opgepakt bij Dante Alighieri. Ik houd van Italië, het eten, de wijn, de taal en de cultuur.

Ik ben Ondernemersadviseur en mijn bedrijf heet Fermezza. Italiaans voor daadkrachtig.
Typerend voor mijn karakter, ik ben resultaatgericht.
Daarnaast opereer ik onder mijn eigen naam als Business Buddy, 1:1 sparren met ondernemers.


Paul Wester

Lid van Volley sinds eind vorige eeuw... : december 1999.
Recreatief tennisser, die na jaren ploeteren (kappen en duwen, in plaats van slaan) nu ietsje beter aan het worden is.
Bestuurslid sinds voorjaar 2018, eerst als secretaris, sinds 2021 als penningmeester.

Partner van Jacqueline. Vader van 4 kinderen en 2 bonuskinderen, die allen inmiddels op eigen benen staan.

In het werkzame leven dienstverlener t.b.v. de cascobouw van jachten en schepen (zie logo op sponsorbord in het paviljoen!)
Leeftijd: 61 jaar. Wil straks minder werken en dan eens serieus gaan tennissen.

Wietske de Jong

Ik sport het liefst iedere dag, vind ook veel sporten leuk. Daar haal ik mijn energie uit en vind ik mijn rust. Helaas de laatste jaren nogal wat blessureleed waardoor dat flink in het gedrang komt. Zou graag de hele dag buiten zijn en hou heel erg van de zon, maar nog meer van de bergen (en de combinatie). Om te wandelen (of skiën), van de natuur en uitzichten te genieten. Ben nergens zo gelukkig als daar.

Ted en ik hebben drie kinderen (Wessel, Marnix en Fabiënne) alle drie ooit lid van Volley (dat was nog eens een mooie tijd). Inmiddels wonen ze alle drie op kamers en genieten van hun studentenleven (zoals wij ook ooit hebben gedaan).
Geen ‘lege-nest-syndroom’ al mis ik ze wel. De momenten dat ze wel in Eindhoven zijn, zijn super waardevol. Wat een heerlijke stad is Eindhoven, we wonen in het centrum dus alles is dichtbij. Ik ben dol op mijn werk en op mijn vriendinnen(clubjes), ga vaak de stad in of naar het Nat Lab, samen wandelen of borrelen.

Dat ben ik in een notendop, nog één ding: Volley. Ooit samen met een paar vriendinnen bij Volley begonnen, bijna 15 jaar geleden. Het Echtparentoernooi was de vuurdoop. Dat was een warm welkom, wat een leuke mensen allemaal. Sindsdien nog veel echtparentoernooien (en andere toernooien) meegedaan, zelfs een keer kampioen in de 5. Dat was het hoogtepunt in mijn tenniscarrière, daarna ging het toch wat bergafwaarts. Sinds dit bestuursjaar in duo-functie als secretaris (samen met Inge). Hiervoor al andere bestuursfuncties gehad, maar nooit beseft hoeveel er speelt bij onze club. Een mooie uitdaging.

Inge Strating

Geboren in Zwolle maar sinds 1980 in Eindhoven neergestreken. Ik heb 44 jaar met heel veel plezier gewerkt als verpleegkundige (Zwolle, Zwitserland, Eindhoven) en als docent verpleegkunde (Eindhoven en Hollandsche Rading) maar nu heel blij met pre- pensioen. Eindelijk tijd voor tennissen, muziek, korte vakanties, lezen, familie en vrienden, kunst en cultuur.

Met Rob Sparnaaij heb ik twee zonen en ondertussen 4 kleinkinderen.

Toen na een digitale ALV bleek dat het bestuur veel te veel moest doen met slechts 2 personen dacht ik, ‘kom op, je kunt best een handje helpen’, nu zie ik hoe complex een tennis/padel club kan zijn en hoeveel mensen belangeloos actief zijn voor deze gezellige club.Beleid

Voor toptennisser en recreant

E.T.V. VOLLEY richt zich op zowel de recreatief als de meer prestatief ingestelde tennisser. Er is speciale aandacht voor de jeugd.

In de recreatieve sfeer organiseren we activiteiten voor senioren en junioren. Denk aan interne competities, begeleidingsmiddagen, husselen en tal van gezelligheidstoernooien. De jaarlijkse clubkampioenschappen dienen zowel het recreatieve als het prestatieve aspect. Vooral recreatief zijn de feestavonden en barbecues. Deze worden doorgaans aansluitend aan andere activiteiten georganiseerd.