Commissies

 
Hier een overzicht van alle commissies.
 
Activiteitencommissie
 
Een commissie die leuke activiteiten wil bedenken en verzorgen. Maar, die ook ondersteuning wil bieden aan andere commissies bij de eventueel sfeer verhogende activiteiten tijdens toernooien of competities.

 

Bardienstcommissie

Karin Lasaroms, Jeffrey de Zeeuw en Sanne Hamers zijn er voor al je vragen, afmeldingen en opmerkingen.  
BELANGRIJK: Mocht je onverwachts je dienst niet kunnen draaien, probeer dan eerst zelf te ruilen met een ander lid.

We zoeken leden die graag extra diensten willen draaien. Deze bardienstpunten worden 1x per jaar uitbetaald en je ontvangt netto € 7,50 per bardienstpunt = 1 uur. De uitbetaling is via de fiscale vrijwilligersvergoeding. Let op, hier zit een maximum aan.   

Karin Lasaroms (voorzitter) 06 3739 5799 [email protected] 

 

Communicatiecommissie

Paul Overman en Ivo Spikmans zorgen ervoor dat informatie over allerlei tennis- en padelaangelegenheden (binnen en buiten Volley) via een maandelijkse nieuwsbrief bij de leden terecht komt. 

Paul Overman (voorzitter) [email protected] 

 

Websitecommissie

Gerard van Halteren, Josy Tacke (vertalingen) en Marie Louise Gast verzorgen het plaatsen van berichten en foto's op de website.   

Geradr van Halteren (voorzitter) [email protected] 

 

Jeugdcommissie

Binnen ETV Volley vinden we het belangrijk dat jeugd regelmatig en met plezier kan tennissen (en padellen medio 2024), zich thuis voelt en kan spelen op zijn/haar eigen niveau.

We doen 2x per jaar mee met de KNLTB competitie. Voor ons is dat o.a. samenstellen teams in samenwerking met de trainer, inschrijven, begeleiding competitiedagen Rood/Oranje/Groen/Geel, uitleg en vraagbaak voor ouders.
 
BELANGRIJK: als er geen ondersteuning komt in de jeugdcommissie is er geen jeugdcompetitie meer vanaf september 2024.  
 
Marie Louise Gast (voorzitter a.i.) [email protected] 


Parkcommissie

De parkcommissie houdt regelmatig toezicht op het ordelijk verloop van alles wat zich op het park afspeelt, zoals:

  • Toezicht op de banen en goed gebruik hiervan. 
  • Het volgen van de gebruiksinstructies, zoals het op tijd slepen, de aanwezigheid van borstels en vegers etc.
  • Poortbeveiliging.
  • Contactpersoon met de groundsman
Wim Bor (voorzitter)  [email protected] 

 

Baancommissie

Het onderhoud van 10 tennisbanen en 3 padelbanen van ETV-Volley wordt verzorgd door een aantal vrijwilligers van de club. Het uitgangspunt is dat de banen elke week verzorgd worden. Alleen het weer kan dit verhinderen. Het resultaat is dat het banenpark er tiptop bij ligt.
 
De aansturing en controle zijn in handen van Wil Busink. Wil ziet er ook op toe dat de juiste materialen en gereedschappen beschikbaar zijn.

Vrijwilligers die hun steentje willen bijdragen (aan goede banen en aan een mooie besparing op onderhoudskosten) kunnen zich altijd melden.

Wil Bussink (voorzitter)  [email protected]

 

Paviljoencommissie

Astrid en Henk Visser, Cees van de Nieuwenhof, Joke Sars, Jan Bastiaans, Paul van Wijnmalen en Jos Minneboo zijn samen de paviljoencommissie.

Astrid Visser (voorzitter) [email protected] 

 

Sponsorcommissie

De sponsorcommissie moet alle zaken op sponsorgebied binnen de vereniging coordineren. De commissie zal zowel de belangen van sponsors als die van de vereniging optimaal behartigen.
Daarom heeft de sponsorcommissie nauw contact met het Bestuur en met de diverse tournooicommissies.

Paul Wester (voorzitter a.i.) [email protected] 

 

Technische Commissie

Kevin van Hout en Henk Aarnink hebben als de T.C. zich het doel gesteld om de vereniging tijdens de KNLTB competitie en Open Toernooien zo goed mogelijk te vertegenwoordigen en werken met gecertificeerde competitie- en toernooileiders.

Wil je je steentje bijdragen om tijdens de KNLTB competitie of toernooien als competitie- of toernooileider te helpen, laat het ons dan weten! 

Kevin van Hout (voorzitter) [email protected]