Onze Jeugd

Het maakt niet uit op welk niveau je tennist of padelt (vanaf medio 2024), iedereen is welkom! Je traint bij ETV Volley minimaal 1x per week in een vaste groep en op je eigen niveau. De tennislessen worden verzorgd door trainers van tennisschool Amjoy. 

Voor de tennisniveaus volgt ETV Volley het tennissysteem Tenniskids van de KNLTB. Meer hierover kun je lezen op Tenniskids.
Op basis van leeftijd en vaardigheid neemt de moeilijkheidsgraad van het tennis toe: de ballen stuiteren steeds wat harder en het veld wordt met elk niveau een maatje groter. Kortom: voor kinderen vanaf 4 jaar is tennis al heel goed mogelijk! Vanuit de KNLTB wordt er twee keer per jaar competitie georganiseerd (ongeveer 5-6 zondagen) waar de jeugd van ETV Volley ook aan meedoet.
Ook de competitie is ingedeeld op de niveaus Rood, Oranje, Groen en Geel.

De tennislessen zijn altijd op de woensdagen en in de openlucht bij ETV Volley en vinden plaats gedurende 34 weken in het schooljaar. Tijdens de officiele schoolvakanties en in de periode net na de zomervakantie tot aan de herstart van het seizoen zijn er geen trainingen. 

LET OP: Vanaf de winterperiode tot aan de carnavalsvakantie vinden de tennislessen op een andere locatie plaats en wel in een sporthal: Atalanta Sporthal, De Dom 9 in Veldhoven. 

Lid worden?
Je kunt bij ETV Volley eerst één gratis proefles tennis volgen, voordat je besluit om lid te worden.  

Het lidmaatschap is een Alles-in-1-pakket, dat je afsluit voor het gehele schooljaar (1 september t/m 31 augustus).

Je betaalt één bedrag voor een heel schooljaar tennis:

  • contributie
  • 1x per week training
  • 2x per jaar competitie spelen - voorjaars- en najaarscompetitie

LET OP We hanteren vanaf 1 januari 2025 het kalenderjaar (1 januari t/m 31 december). Dit betekent dat jeugdleden op 1 september 2024 een deelfactuur krijgen van 1 september t/m 31 december 2024 en  vanaf 1 januari 2025 een factuur voor het gehele kalenderjaar.  

Wil je eerst een proefles volgen of wil je meer informatie?

Stuur een e-mail naar [email protected] met de volgende gegevens:

  • naam van je kind
  • leeftijd van je kind
  • telefoonnummer

Wil je meteen lid worden?

Klik dan bovenaan de website op ‘lid worden?’ en schrijf je in.