Tennis- en padeltrainingAMJOY Tennis verzorgt de tennis- en padeltrainingen bij ETV Volley.

Amjoy is een door de KNLTB gecertificeerde tennisopleiding, die trainingen, activiteiten en toernooibegeleiding aanbiedt voor kinderen en volwassenen. Van recreatief tot prestatief niveau.

Samenwerking KNLTB

AMJOY Tennis maakt onderdeel uit van het landelijk netwerk van gecertificeerde tennis- en padelopleidingen van de KNLTB. In totaal zijn 20 opleidingen in Nederland door de tennisbond gecertificeerd. In samenwerking met de KNLTB verzorgen deze tennisscholen door heel Nederland de jeugdopleiding van de tennisbond.

De gecertificeerde tennisopleidingen voldoen aan de strenge kwaliteitseisen die nodig zijn voor het opleiden van de jeugd in samenwerking met de KNLTB. Er zijn groepen voor jeugd en volwassenen. Amjoy geeft op alle niveaus training van beginner tot topniveau.

  • Om training te kunnen volgen moet je lid zijn van ETV Volley.
  • Privétraining behoort tot de mogelijkheden.

Informatie  

Annemarie Mikkers coördineert vanuit AMJOY Tennis de trainingen bij ETV Volley.  Voor vragen over de training of voor een proefles kun je een e-mail sturen naar [email protected].   

Inschrijven training

Ga naar https://amjoy.plannedtennis.nl/inschrijven

Maak eerst een account aan en selecteer ‘ETV Volley’ als club. Nadat je een account hebt kun je je inschrijven voor een trainingscyclus.