TrainingTraining ETV Volley

AMJOY Tennis verzorgt de tennis trainingen bij ETV Volley. Amjoy is een door de KNLTB gecertificeerde tennisopleiding, die trainingen, activiteiten en toernooibegeleiding aanbiedt voor kinderen en volwassenen. Van recreatief tot prestatief niveau.

Kinderen worden wekelijks getraind in het speciaal hiervoor opgezette programma AMJOY Kids. Een programma ontwikkeld voor de jongste kinderen. Al vanaf 2 jaar is het mogelijk om de eerste voorwaarden te scheppen om sneller tennis te leren. Vanuit het AMJOY Kids programma is het mogelijk door te groeien naar het (inter)nationale LOOT-programma.

Samenwerking KNLTB

AMJOY maakt onderdeel uit van het landelijk netwerk van gecertificeerde tennisopleidingen van de KNLTB. In totaal zijn 20 opleidingen in Nederland door de tennisbond gecertificeerd. In samenwerking met de KNLTB verzorgen deze tennisscholen door heel Nederland de jeugdopleiding van de tennisbond. De gecertificeerde tennisopleidingen voldoen aan de strenge kwaliteitseisen die nodig zijn voor het opleiden van de jeugd in samenwerking met de KNLTB.

Er zijn groepen voor jeugd en volwassenen. Amjoy geeft op alle niveaus training van beginner tot topniveau.

  • De zomerserie bestaat uit 12 lessen voor senioren en 14 lessen voor junioren. Deze beginnen in april en lopen door tot september. In de winter lopen de lessen van oktober tot maart Dat zijn 20 lessen. In schoolvakanties, feestdagen en tijdens enkele toernooien zijn er geen trainingen.
  • Alleen leden van ETV Volley kunnen deze trainingen volgen.
  • Er wordt getraind op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.
  • Indelen van tijd en dag gebeurt in overleg.
  • Privétraining is ook mogelijk. 

Trainersteam

Annemarie Mikkers coordineert de trainingen bij E.T.V. Volley en  verzorgt de meeste trainingen en is betrokken bij extra activiteiten en competitie. Voor vragen over de training of voor een proefles kun je mailen met Annemarie ([email protected]). Voor algemene vragen kun je ook altijd een mail sturen naar [email protected]

Wil je graag trainen?
Wil je graag trainen, vul dan het inschrijfformulier voor de training in. We nemen dan contact met je op.
Zie de inschrijfpagina.


Het lesreglement kun je hier vinden.