Toptennis in Eindhoven. Bij ETV-Volley dus...

Landelijke competitie/toptennis

We spelen met 17 teams mee in de landelijke competitie. Negen ervan zijn jeugdteams. Geen wonder dat ETV Volley zo aantrekkelijk is voor jongere tennissers. Klik hier voor de indeling van de teams.

Districtscompetitie

In de districtscompetitie spelen we met 28 teams mee. Hieronder heren, dames en gemengde seniorenteams, de sterkte gaat van behoorlijk naar hoog. Klik hier voor de indeling van de teams.

Uitslagen en standen Voorjaarscompetitie 2019 Alle teams.

Najaarscompetitie

In de najaarscompetitie spelen we met 19 teams mee. Hieronder 6 jeugd teams  en 13 seniorenteams. Klik hier voor de indeling van de teams.

Husselen

We hebben een levendige husselclub. Op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend (’s zomers vanaf 09.00 uur, ’s winters vanaf 09.30 uur) én op woensdagavond (vanaf 19.30 uur)  en zaterdagochtend  (vanaf 10:30 uur) verzamelen zich grote en grotere aantallen tennissers voor twee (ochtenden) of drie (wo-avond) gezellige potjes van drie kwartier elk. De eerste twee worden altijd willekeurig geloot, voor het laatste potje op woensdagavond worden tegenstanders soms op sterkte bij elkaar gezocht.