Padelbanen geopendPadelbanen geopend!

Op 25 september 2021 zijn de eerste 2 padelbanen geopend bij ETV-Volley. De leden hebben enthousiast gereageerd op de nieuwe faciliteit. Het aanzicht van het park is er enorm door verbeterd. De fundering ligt er al voor een derde padelbaan maar nu is dit deel nog in gebruik als een pickleball-baan. Kinderen vermaken zich er ook prima mee als miniveld.

Vanaf heden kun je lid worden van Volley waarbij je zowel van de Tennis- als de Padel-banen gebruik kunt maken. Voor nieuwe leden kun je lid worden tot aan 1 juli 2022 voor slechts € 15,-/maand (dus € 90,-- vanaf 01-01-2022). Je mag dan wel de afgelopen 3 jaar niet lid zijn geweest aangezien je dan geen starter meer bent. Op deze manier kun je rustig bekijken tegen geringe kosten of Padel en/of Tennis iets voor je is.

De padelcommissie verzorgt de nodige activiteiten binnen Volley voor de Padelbanen. De gratis clinics zijn hier een belangrijk onderdeel van. Verder willen we het aantal leden verhogen waarbij men makkelijk met elkaar kan afspreken op te gaan spelen. Verder willen we een derde padelbaan mogelijk maken in 2022 en nadenken over verder uitbreiding als het aantal leden zo snel op blijft lopen.

Contact met de padelcommissie kan via e-mail [email protected]