PadelAlgemeen

Padelbanen geopend!   
Op 25 september dit jaar zijn de eerste 2 padelbanen geopend bij ETV-Volley. De leden hebben enthousiast gereageerd op de nieuwe faciliteit. Het aanzicht van het park is er enorm door verbeterd. De fundering ligt er al voor een derde padelbaan maar nu is dit deel nog in gebruik als een pickleball-baan. Kinderen vermaken zich er ook prima mee als miniveld.  
Vanaf heden kun je lid worden van Volley waarbij je zowel van de Tennis- als de Padel-banen gebruik kunt maken. Voor het restant van 2021 (t/m 31 december) betaal je  slechts € 35,-    

Clinics, proberen en padelapp

Clinics
ot het einde van het jaar kan iedereen (lid en ook niet lid) gratis een clinic volgen. Deze worden gegeven op maandagavond om 20 uur en op zondagochtend om 10 uur. Als je hier aan mee wilt doen stuur dan een mailtje naar [email protected] met je voorkeur en/of je vrienden waarmee je de clinic wilt volgen.
Uitproberen
Mocht je padel willen uitproberen zonder de beschikking te hebben over de juiste spullen dan kun je deze lenen van Volley. Je zult dan zelf met een groep van 4 een afspraak moeten maken. Dit kan enkel als het paviljoen open is !!! Rackets en ballen kun je dan zonder kosten lenen. Wel dien je een onderpand achter de bar achter te laten zoals fietssleutel/autosleutels of een ID bewijs. Als je hier een groep (4) voor hebt kun je een baan laten reserveren op een door jullie voorgesteld tijdstip en naar [email protected] sturen. Hou er rekening mee dat de banen niet altijd vrij zijn hiervoor en dus ruim van te voren plannen hier het beste werkt.  
Padelapp (nog niet actief volgt zsm)
Als je startend lid bent en nog geen andere leden kent, maar ook gewoon zin hebt om te padellen, kun je gebruik maken van de padel Whatsapp. Je geeft dan in de Whatsapp aan wanneer je dit graag zou willen en wat je niveau van spelen is (8,7,6). Anderen die ook willen inschrijven maken een kopie van het voorgestelde tijdstip en appen dat door. De laatste (dus nummer 4) maakt de reservering met de ingeschreven leden.
 
Training
De trainingen worden bij ons verzorgd door Amjoy. Amjoy is één van de beste tennisscholen van Nederland. Dit hebben ze ruimschoots bewezen door de speciale status van OnTour certificering door de KNLTB. Amjoy gaat ook de Padel lessen bij ons verzorgen.
Een trainingsperiode bestaat in totaal uit 8 lessen en kost 110 euro per persoon voor een groep van 4 personen. We hebben gekozen voor een korte cyclus, zodat meerdere mensen gedurende het jaar training zouden kunnen krijgen. Door de korte cyclus zijn de kosten ook minder. We kunnen starten met de trainingen in de week van 8 november. Trainingen voor de senioren zijn op woensdag, voor de jeugd op donderdag. Inschrijven padel training:
- Ga naar https://amjoy.plannedtennis.nl/inschrijven
- Maak eerst een account aan en selecteer ‘ETV Volley’ als club
- Nadat je een account hebt kun je je inschrijven voor een trainingscyclus.
  Kies bij het inschrijven voor ‘PADEL – senioren – 60  min – 4 personen’  

Competitie
Vanaf dit voorjaar willen we de mogelijkheid bieden om competitie te gaan spelen op onze padelbanen. Daarvoor zul je een team moeten samenstellen. Let er hier bij op dat de speelsterkte redelijk bij elkaar aansluit en dat je een verplichting aangaat met je team om alle wedstrijden voldoende bezet aan de start te komen. Voor de mogelijkheden kun je het beste kijken op https://www.nlpadel.nl/alles-over-padel/speel-padel/competitie/ . Er zijn veel mogelijkheden om uit te kiezen. Voor inschrijving of verdere vragen kun je een mail sturen naar [email protected]