PadelPadelbanen geopend!

Op 25 september 2021 zijn de eerste 2 padelbanen geopend bij ETV-Volley. De leden hebben enthousiast gereageerd op de nieuwe faciliteit. Het aanzicht van het park is er enorm door verbeterd. De fundering ligt er al voor een derde padelbaan maar nu is dit deel nog in gebruik als een pickleball-baan. Kinderen vermaken zich er ook prima mee als miniveld.

Vanaf heden kun je lid worden van Volley waarbij je zowel van de Tennis- als de Padel-banen gebruik kunt maken. Voor nieuwe leden kun je lid worden tot aan 1 juli 2022 voor slechts € 15,-/maand (dus € 90,- vanaf 01-01-2022). Je mag dan wel de afgelopen 3 jaar niet lid zijn geweest aangezien je dan geen starter meer bent. Op deze manier kun je rustig bekijken tegen geringe kosten of Padel en/of Tennis iets voor je is.

De padelcommissie verzorgt de nodige activiteiten binnen Volley voor de Padelbanen. De gratis clinics zijn hier een belangrijk onderdeel van. Verder willen we het aantal leden verhogen waarbij men makkelijk met elkaar kan afspreken op te gaan spelen. Verder willen we een derde padelbaan mogelijk maken in 2022 en nadenken over verder uitbreiding als het aantal leden zo snel op blijft lopen.

Contact met de padelcommissie kan via e-mail [email protected],nl


Clinics (Leden en niet leden)

Tot en met juni 2022 kan iedereen gratis een clinic volgen (deze actie is dus verlengd, was eerst tot 31-12-2021). Deze worden gegeven op maandagavond om 20 uur en op zondagochtend om 10 uur.

Als je hier aan mee wilt doen stuur dan een mailtje naar [email protected] met je voorkeur en/of je vrienden waarmee je de clinic wilt volgen.

Uitproberen (Niet Leden)

Mocht je padel willen uitproberen zonder de beschikking te hebben over de juiste spullen dan kun je deze lenen van Volley. Je zult dan zelf met een groep van 4 een afspraak moeten maken. Dit kan enkel als het paviljoen open is!!! Rackets en ballen kun je dan zonder kosten lenen. Wel dien je een onderpand achter de bar achter te laten zoals fietssleutel/autosleutels of een ID bewijs.

Als je hier een groep (4) voor hebt kun je een baan laten reserveren op een door jullie voorgesteld tijdstip en naar [email protected] sturen.

Hou er rekening mee dat de banen niet altijd vrij zijn hiervoor en dus ruim van te voren plannen hier het beste werkt.

Husselavond (Donderdag Avond Hussel App)

Op de donderdagavond tussen 20-21 uur is er de padelhussel. Er zijn dan 2 gereserveerde banen voor iedereen die hier aan mee wil doen. Je hoeft je in de donderdag hussel app (Whats app groep) enkel aan te melden voor deelname met daarbij een nummering.

Minimaal 4 mensen per baan is het beste dus 8 in totaal. Je kan echter met meer afspreken en dan bijvoorbeeld indraaien en per 2 games wisselen.

Wil je op de hussel app komen stuur dan even een bericht naar Jesper Remmen 06-51400699  

Padelapp op sterkte  

Om leden makkelijk contact te laten hebben en af te kunnen spreken met andere leden op hun eigen sterkte zijn er de padelapp’s. Aanmelden kan door een app te sturen met telefoonnummer, naam en ingeschatte speelsterkte naar 06-23534839 of 06-11783527. Je wordt dan toegevoegd aan de app.

Daar kun je vervolgens afspraken maken op een vaste manier. De eerste stuurt een app met  Wie wil er dinsdag 21 uur een potje spelen 1. Kees, Nummer 2 en 3 en 4 volgen dan als het goed loopt. Nummer 4 wordt verantwoordelijk voor het reserveren van de baan.

Reserveren kan via de KNLTB.club app. Daarbij is snel reserveren noodzaak want wie het eerst reserveert kan gaan spelen. Op sommige momenten wil iedereen spelen. En er zijn ook al gereserveerde banen voor Training, Externe Competitie, Clinics en Hussel! Hou daar dus rekening mee.

Er zijn 4 app’s waar je jezelf voor in kan schrijven:

  • Padel Volley Sterkte 8-9 (Beginners)
  • Padel Volley Sterkte 7-8 (Licht gevorderd)
  • Padel Volley Sterkte 6-7 (Gevorderd)
  • Padel Volley Sterkte 3-5 ( Zeer ervaren).

De apps zijn enkel voor het maken van afspraken op de voorgeschreven wijze. Geen verhalen en verschillende opties en mogelijkheden of suggesties. Mocht je dat willen dan kun je mailen naar [email protected]

Training

De trainingen worden bij ons verzorgd door Amjoy. Amjoy is één van de beste tennisscholen van Nederland. Dit hebben ze ruimschoots bewezen door de speciale status van OnTour certificering door de KNLTB. Amjoy gaat ook de Padel lessen bij ons verzorgen.

Een trainingsperiode bestaat in totaal uit 8 lessen en kost 110 euro per persoon voor een groep van 4 personen. We hebben gekozen voor een korte cyclus, zodat meerdere mensen gedurende het jaar training zouden kunnen krijgen. Door de korte cyclus zijn de kosten ook minder.

We kunnen starten met de trainingen in de week van 8 november. Trainingen voor de senioren zijn op woensdag, voor de jeugd op donderdag.

Inschrijven padel training:

  • Ga naar https://amjoy.plannedtennis.nl/inschrijven
  • Maak eerst een account aan en selecteer ‘ETV Volley’ als club
  • Nadat je een account hebt kun je je inschrijven voor een trainingscyclus.
  • Kies bij het inschrijven voor ‘PADEL – senioren –   60 min – 4 personen’ 

Externe Competitie

Vanaf dit voorjaar willen we de mogelijkheid bieden om competitie te gaan spelen op onze padelbanen. Daarvoor zul je een team moeten samenstellen. Let er hier bij op dat de speelsterkte redelijk bij elkaar aansluit en dat je een verplichting aangaat met je team om alle wedstrijden voldoende bezet aan de start te komen.

Voor de mogelijkheden kun je het beste kijken op https://www.nlpadel.nl/alles-over-padel/speel-padel/competitie/ . Er zijn veel mogelijkheden om uit te kiezen.

Voor inschrijving of verdere vragen kun je een mail sturen naar [email protected]  Inmiddels is de inschrijving voor het voorjaar 2022 echter gesloten (29-12-2021). Maar heb je een team dan kun je nu al aanmelden voor latere competitie-rondes.

Interne Competitie

Er zal in het voorjaar een interne competitie worden gestart via de KNLTB.Match app. De inschrijvingen hiervoor zijn reeds binnen. Na afloop hiervan zal worden bekeken of we dit voort willen zetten op deze wijze. Belangrijkste uitgangspunt hierbij zal zijn de beschikbare capaciteit van de banen.