Rabobank Clubsupport 2022 - Je kunt nog stemmen t/m 27 september 2022

23 september 2022


Heb jij een bankrekening bij de Rabobank? Of hebben familieleden of vrienden die?

Je kunt nog stemmen tot en met 27 september 2022. Wij gebruiken de bijdrage voor 2022 voor het verder verfraaien van ons clubhuis. Vorig jaar ging de bijdrage op aan het interieur en nu gaan we de buitenkant aanpakken. Hierbij is energiebesparing een must.

Mogelijkheid 1 - Via de Rabo App of Internetbankieren Log tussen 5 en 27 september in op je internetbankieren, of in de app. Klik op de knop ‘Service’. In de app vind je deze knop rechtsonder, in Internetbankieren staat de knop rechtsboven. Scroll nu helemaal naar beneden naar ‘Lidmaatschap’ en klik hierop. Klik op ‘Rabo ClubSupport’ en je kunt je stemmen uitbrengen op drie deelnemende clubs naar keuze. 1 stem per club.

Mogelijkheid 2 – via een code (ontvang je per e-mail) Als je lid bent van Rabobank, maar geen overeenkomst hebt om gebruik te maken van de Rabo App of Internetbankieren, dan kun je tussen 5 en 27 september op www.rabobank.nl/clubsupport je stemmen uitbrengen. Je ontvangt hiervoor van ons per mail een unieke code. Let op, je moet er dan wel voor zorgen dat je e-mailadres bij Rabobank geregistreerd staat.  

Dank je wel voor de moeite 

Nieuwscategorieën