Padelbanen zijn geopend: Vind hier info over (gratis) Clinics, Husselavond, en Trainingsmogelijkheden

27 september 2021


Padelbanen geopend!   

Op 25 september dit jaar zijn de eerste 2 padelbanen geopend bij ETV-Volley. De leden hebben enthousiast gereageerd op de nieuwe faciliteit. Het aanzicht van het park is er enorm mee verbeterd. De fundering ligt er al voor een derde padelbaan maar nu is dit deel nog in gebruik als een pickleball-baan. Kinderen vermaken zich er ook prima mee als miniveld.  

Gratis Clinics  

Tot het einde van het jaar kan iedereen (lid en ook niet lid) graits een clinic volgen. Deze worden gegeven op maandagavond om 20 uur en op zondagochtend om 10 uur. Als je hier aan mee wilt doen stuur dan een mailtje naar [email protected] met je voorkeur en/of je vrienden waarmee je de clinic wilt volgen.

Husselavond

Om verder kennis te maken met Padel kun je meedoen aan de hussel op donderdag avond. De beide padelbanen zijn dan hiervoor gereserveerd. Alle leden mogen dan komen met elkaar om in blokken van een half uur het spel en elkaar te leren kennen. Inschrijven hiervoor is niet nodig. Wees wel op tijd want het kan druk zijn. Padelrackets en ballen zijn die avond beschikbaar. Je tennisracket meenemen om anders  iets op de tennisbaan te proberen mag natuurlijk ook altijd.  

Training  

Onze trainingen voor Padel worden verzorgd door Amjoy (net als trouwens eventuele tennislessen). Trainingen gaan gegeven worden op de woensdag vanaf 16:00 tot 21:00 uur. Trainingen zijn met 4 personen zodat er voldoende ruimte en aandacht is voor de deelnemers. Voor meer informatie kun je mailen met [email protected] 

Nieuwscategorieën