ETV-Volley doet mee met de zomerchallenge

23 mei 2021


ETV-Volley doet mee met de zomerchallenge.

Wil je eens proberen hoe het is om te tennissen? Dan kun je voor de zomermaanden juni t/m september lid worden bij ETV-Volley. Als je wilt kun je aan het eind meedoen met de Clubkampioenschappen, in een speciale categorie, en Zomerkampioen worden!

Het lidmaatschap eindigt automatisch per eind september, al hopen we natuurlijk dat je wilt blijven !

Voor dit beperkte lidmaatschap van de beste 4 tennismaanden vragen we geen inschrijfgeld, en slechts € 60,--  lidmaatschapsgeld (€ 15,-/maand als je later aanschuift). Je bent dan ook volledig KNLTB lid, en kunt aan officiele toernooien mee doen. Dus als je bijvoorbeeld vroeger al hebt getennisd en een aardig balletje slaat is dit je kans om het weer op te pakken.

En ben je een beginner en wil je eens wat instructies of les krijgen? Laat het ons dan weten, dan regelen we dat je 3 gratis introductielessen krijgt van een van onze vrijwilligers op zaterdagochtend. Wil je meer lessen dan kijken we wat de mogelijkheden zijn via de aan ons verbonden Amjoy tennisschool 

Op zaterdagochtend organiseren we ook open hussels. Dan spelen mensen van allerlei sterkten gewoon samen met elkaar, in een paar tennisrondjes. Leuk om mensen te leren kennen, en een gezellig en gezond begin van de zaterdag.

Ook op maandag, woensdag en vrijdag zijn er hussels. Kortom, volop speelmogelijkheden.

Nieuwscategorieën