Externe en Interne CompetitieExterne Competitie

Vanaf dit voorjaar willen we de mogelijkheid bieden om competitie te gaan spelen op onze padelbanen. Daarvoor zul je een team moeten samenstellen. Let er hier bij op dat de speelsterkte redelijk bij elkaar aansluit en dat je een verplichting aangaat met je team om alle wedstrijden voldoende bezet aan de start te komen.

Voor de mogelijkheden kun je het beste kijken op https://www.nlpadel.nl/alles-over-padel/speel-padel/competitie/. Er zijn veel mogelijkheden om uit te kiezen.

Voor inschrijving of verdere vragen kun je een mail sturen naar [email protected]  Inmiddels is de inschrijving voor het voorjaar 2022 echter gesloten (29-12-2021). Maar heb je een team dan kun je nu al aanmelden voor latere competitie-rondes.

Interne Competitie

Er zal in het voorjaar een interne competitie worden gestart via de KNLTB.Match app. De inschrijvingen hiervoor zijn reeds binnen. Na afloop hiervan zal worden bekeken of we dit voort willen zetten op deze wijze. Belangrijkste uitgangspunt hierbij zal zijn de beschikbare capaciteit van de banen.