De TrainersDe trainingen bij E.T.V. Volley worden verzorgd door Team Amjoy.

Team Amjoy bestaat uit gekwalificeerde trainers/coaches, een personal trainer en fysiotherapeut/bewegingswetenschapper. We werken samen met Move and Improve, Kemper Fysiotherapie, medisch sportcentrum Topsupport voor optimale medische en mentale begeleiding. Team Amjoy verzorgt een professioneel tennisprogramma waar ook aandacht is voor fysiek, mentaal en voeding.

     

Samen zijn ze eigenaar van tennisopleiding Amjoy Tennis, een professionele tennisopleiding die trainingen, toernooibegeleiding en activiteiten aanbiedt voor kinderen en volwassenen, van recreatief tot prestatief niveau.

Mandy Wagemaker
Is trainster en coach van het Amjoy Kids programma. Geeft training aan de jongste jeugd en aan volwassenen bij ETV Volley. Ook is ze coach tijdens regionale jeugdtoernooien en is ze actief met schooltennis.Training
Het is voor iedereen die lid is van de vereniging mogelijk training te volgen. Informatie over de training vind je op de website www.etv-volley.nl. Uiterlijk een week voor aanvang van de trainingen wordt via e-mail bekend gemaakt op welke dag en welk tijdstip de training zal plaatsvinden.

Contact
Voor vragen over de training kun je contact opnemen met:

We wensen alle leden van ETV Volley een zeer leerzaam en plezierig tennisseizoen toe.