Clinics, proberen en padelappClinics


Tot het einde van het jaar kan iedereen (lid en ook niet lid) gratis een clinic volgen. Deze worden gegeven op maandagavond om 20 uur en op zondagochtend om 10 uur. Als je hier aan mee wilt doen stuur dan een mailtje naar [email protected] met je voorkeur en/of je vrienden waarmee je de clinic wilt volgen.

Uitproberen

Mocht je padel willen uitproberen zonder de beschikking te hebben over de juiste spullen dan kun je deze lenen van Volley. Je zult dan zelf met een groep van 4 een afspraak moeten maken. Dit kan enkel als het paviljoen open is !!! Rackets en ballen kun je dan zonder kosten lenen. Wel dien je een onderpand achter de bar achter te laten zoals fietssleutel/autosleutels of een ID bewijs. Als je hier een groep (4) voor hebt kun je een baan laten reserveren op een door jullie voorgesteld tijdstip en naar [email protected] sturen. Hou er rekening mee dat de banen niet altijd vrij zijn hiervoor en dus ruim van te voren plannen hier het beste werkt.  

Padelapp (nog niet actief volgt zsm)

Als je startend lid bent en nog geen andere leden kent, maar ook gewoon zin hebt om te padellen, kun je gebruik maken van de padel Whatsapp. Je geeft dan in de Whatsapp aan wanneer je dit graag zou willen en wat je niveau van spelen is (8,7,6). Anderen die ook willen inschrijven maken een kopie van het voorgestelde tijdstip en appen dat door. De laatste (dus nummer 4) maakt de reservering met de ingeschreven leden.