Ledenpasjes

Als lid van ETV Volley ben je automatisch lid van de KNLTB en ontvang je elk jaar een KNLTB pas. Met deze pas kun je de poort van het park openen en banen reserveren. Verder is deze nodig om je bij competiewedstrijden en toernooien te legitimeren.

Nieuwe passen worden uitgegeven eind maart en kunnen afgehaald worden op de aangekondigde tijdstippen. Mocht je niet in de gelegenheid zijn de pas op te halen, dan kunt je een aan jezelf geadresseerde envelop met postzegel opsturen (in een andere envelop) naar onze Ledenadministratie Toine van Gils, Schonberglaan 8 , 5654  KC Eindhoven.

Voor nieuwe leden zijn tijdelijke passen beschikbaar voor een borgsom van 25 euro, zodat zij direct de baan op kunnen. ‘Slapende leden’ kunnen ook een pas krijgen om het hek te kunnen openen.

De ledenpas wordt jaarlijks vernieuwd. Dan kun je ook je foto wijzigen. Stuur daarvoor voor 1 januari een nieuwe foto naar ledenadministratie@etv-volley.nl. Op de website en in de nieuwsbrief melden we tijdig wanneer je nieuwe ledenpassen op kunt halen.