Bardienstcommissie

ALGEMEEN

Beste Volley-leden,

Vanaf oktober jl. heb ik de bardienstcommissie op me genomen en ik heb er zin in!

Voor vragen, afmeldingen en opmerkingen kun je me mailen via: bardienstcommissie@etv-volley.nl of bellen op onderstaand telefoonnummer.
Mocht je onverwachts je dienst niet kunnen draaien, probeer dan eerst zelf te ruilen met een ander lid.

Omdat het nog wel eens voorkomt dat er onverwacht iemand uitvalt, zoek ik mensen die extra bardiensten zouden willen draaien. Per bardienstpunt ontvang je € 7,50 hiervoor. Heb je hier interesse in, dan hoor ik het graag.

Barbara Dorresteijn (06-55765921)

WIJZIGINGEN SEIZOEN 2018-2019

Vanaf 1 januari gaan we over op een nieuwe bardienstplanner. Recent hebben alle leden een automatische mail ontvangen m.b.t. inloggen in mijn.knltb.club. Hiermee heb je automatisch toegang tot de nieuwe bardienstplanner. De diensten van januari t/m maart zijn er al ingevuld. Er staan nog een paar diensten open. De nieuwe diensten ga ik z.s.m. toevoegen. Het nieuwe systeem wijst zich redelijk vanzelf, maar onder het kopje Bardienst handleiding staat binnenkort de uitleg van de planner.

Met de overgang naar het nieuwe systeem willen we graag 2 wijzigingen t.o.v. het huidige bardienstsysteem doorvoeren:

1. Op dit moment loopt het tennisseizoen van 1-1 t/m 31-12 van een jaar en het bardienstseizoen van 1-4 t/m 31-3 van een jaar. Dit vraagt veel administratieve problemen aan het einde van het jaar, want mensen zijn geen lid meer van de club, maar moeten nog wel hun dienst draaien. Het bardienstseizoen wordt dit jaar gelijk getrokken aan het tennisseizoen. Dit betekent dat we komend jaar een kort jaar zullen hebben van 9 maanden voor de bardiensten (nu moet je 8 bardienstpunten halen en voor het komen seizoen is dat dus éénmalig 6 punten) en dus ook voor de afkopers éénmalig € 45,- ipv € 60,-.

2. Op dit moment wordt de bardienstplanner open gezet voor een heel jaar en moeten mensen voor een heel jaar meteen inplannen. Het nieuwe systeem is wat flexibeler en daar willen we graag gebruik van maken. We zullen het systeem voor ca. 4 maanden open zetten met in te vullen diensten en daarna worden er telkens diensten toegevoegd waar leden zich dan weer in kunnen plannen. Fijner voor mij, want dan hoef ik niet voor een heel jaar vooruit te kijken en ook fijner voor de leden want niemand weet wat hij/zij te doen heeft over 10 maanden.

Belangrijk voor mij als bardienstcommissie is wel dat de diensten in april/mei snel vol gepland worden, dus deze graag als eerste vullen.

Mochten er vragen zijn, dan hoor ik het graag.

WINTERTIJD

In de wintermaanden zijn de openingstijden op vrijdagavond aangepast aan de externe wintercompetitie.

*       – In de periode t/m 12 januari, op vrijdagavond, is de kantine open van 18.30 uur tot late dienst
*       – Vanaf 19 januari tot 31 maart, op vrijdagavond, is de kantine open van 18.45 tot 21.30 uur

Let op deze tijden met plannen van je interne (inhaal)wedstrijd. Ook als je daarna van een drankje wilt genieten.