Handleiding Bardienstplanner

Uitleg bardienstplanner m.b.v. mijn.knltb.club

Recent zijn we overgegaan op een nieuwe bardienstplanner. Deze is voor de bardiensten vanaf het nieuwe bardienstseizoen, dus per 1-4-2018. Om in te kunnen loggen in deze planner heb ik 11 december jl. alle leden een uitnodiging verstuurd (geautomatiseerde) om in te kunnen loggen. M.b.v. deze mail kun je je wachtwoord aanmaken. Daarna kun je met deze gegevens inloggen in de bardienstplanner. Mocht je deze mail niet hebben ontvangen dan kun je deze uiteraard nogmaals bij mij opvragen.

Toegang tot de bardienstplanner
Voor het inplannen van de bardiensten ga je naar de website http://mijn.knltb.club (inloggen via de app is nog niet mogelijk). Vul hier je bondsnummer en je aangemaakte wachtwoord in en klik op inloggen. Nu ben je ingelogd in de bardienstplanner.

Wachtwoord vergeten?
Ben je je wachtwoord vergeten, klik dan in het inlogscherm onderin op wachtwoord vergeten en er wordt een nieuw wachtwoord toegestuurd.

Bardiensten plannen
Nadat de bardienstplanner is opengesteld kunnen leden zich inschrijven. Gedurende het hele jaar worden diensten toegevoegd.

Rechts zie je Jouw diensten staan. Hier staan de door jou ingeplande diensten. Jouw diensten zie je in de kalender links ook terug in het blauw. M.b.v. de knoppen “vorige” en “volgende” ga je een maand terug of vooruit.

Rechts, onder Jouw diensten, zie je de Beschikbare diensten. Dit zijn de diensten die die maand open staan. Deze zijn in de kalender links groen weergegeven. Deze dienst kan je aanklikken en dan zie je het tijdstip van de dienst en hoeveel punten de dienst oplevert. Als je voor inplannen kiest sta je ingepland voor deze dienst. Je ziet de dienst nu verschijnen bij Jouw diensten.

Herinnering
Vooralsnog krijg je slechts 1 dag voor je dienst een herinnering per e-mail dat je dienst hebt. Noteer de dienst dus ook zelf in je agenda.

Uitschrijven (verwijderen) bardienst
Je kunt je dienst niet zelf verwijderen of wijzigen, dus graag hiervoor een berichtje naar mij sturen als iets gewijzigd moet worden. Je dient zelf een vervanger te zoeken die jouw bardienst wil overnemen of met jou wil ruilen.

Vragen?
Als je vragen hebt over de bardienstplanner hebt, kun je me bereiken via het nummer 06-55 765 921 of een mail sturen naar bardienstcommissie@etv-volley.nl.

Succes met plannen!

Met vriendelijke groet,
Barbara Dorresteijn