Dag allen,

Vanaf woensdag 1 juli a.s mag de horeca op het tennispark open en kunnen we weer gezellig een drankje nuttigen in het paviljoen en op het terras. Ook is het weer toegestaan om de kleedlokalen en douches te gebruiken. Wel moeten wij ons houden aan bepaalde voorwaarden.
– de ingang is onder de overkapping, de uitgang door de schuifpui.
–┬ádesinfecteer je handen bij de ingang voordat je plaatsneemt aan een tafeltje.
– probeer om 1.5 meter afstand van elkaar te bewaren.
– max 1 persoon per tafeltje gaat naar binnen om te bestellen.
– volg de aangegeven looproute in het paviljoen. Bestellen en afrekenen (alleen met pin, niet contant!) aan de linkerzijde van de bar, je loopt door en neemt de bestelling mee naar buiten.
– je mag in het paviljoen, onder de overkapping en op het terras enkel zitten, het is niet toegestaan om te blijven staan of aan de bar plaats te nemen. Zijn alle tafeltjes bezet, dan is het beter om het tennispark te verlaten.
– het is niet toegestaan om tafels en stoelen te verplaatsen.
– lege glazen en flesjes s.v.p. NIET terugbrengen naar de bar, maar graag op de daarvoor bestemde trolley zetten. De bardienst komt de trolley regelmatig halen en wast de glazen in de vaatwasser (niet in de spoelbak!)
– is er iemand op het toilet in het paviljoen dan even op gepaste 1.5 meter afstand wachten tot hij of zij klaar is, er mag n.l. maar 1 persoon per keer gebruik maken van de toiletruimte.
– het is vanzelfsprekend dat wanneer jij of een van jouw huisgenoten klachten heeft, zoals hoesten of koorts, je niet op het tennispark komt.
de laatste regel is het belangrijkst! Heb plezier, ben een beetje lief voor elkaar en accepteer dat alles nu anders is. Het is niet leuk om regels te moeten hanteren, maar samen kunnen we ervoor zorgen dat we veilig een drankje kunnen drinken, en dat snel weer alles beter wordt!!

Met vriendelijke groet, namens de paviljoencommissie,
Astrid Visser

NIEUWE BERICHTEN